Гастрономічний паб Вульф, від вчора до завтра

Друзі, хочемо розповісти вам нашу історію. Історію пабу вовка у Житомирі. Позаяк, ця історія про непересічну кухню та дружні стосунки з кожним з вас.


Вперше ми відчинили свої двері восени 2012-го року. Від самого початку ми створювали паб нового покоління, свідомо відступаючи від аскетизму класики, але зберігаючи головний принцип британського пабового духу — збирати та адаптувати кращі страви з різних куточків світу для вас. Ми прагнули створити місце, де б ви почували себе вільно та невимушено, водночас відчуваючи піднесення та увагу до себе.

Особлива їжа та особлива атмосфера, так було з перших хвилин нашої роботи. Перед тим ми запросили до співпраці особливого шефа та особливого дизайнера інтер’єрів. Відкладали на певний час старт закладу, доки не впевнилися у тому, що все готове для цього. Й почали нескінчений, але такий надихаючий шлях самісінько до вашого серця.

Події у пабі Вульф.

Ми багато експериментували, перші роки були присвячені подіям та творчості. Разом з митцями, музикантами та акторами влаштовували заходи, прагнучи зробити все що тільки можливо у форматі невеликого приміщення. То було веселим міксом концертів, театру й світлових шоу. Й ви були завжди у першому ряду, посеред цього.


З самого першого замовлення ми готували смачно. Проте. Можливо, це здаватиметься вам кумедним, але докорінні зміни у світогляді щодо гастрономії сталися за часу створення нібито звичайної страви — бургера. Саме того справжнього бургера Вульф, що ви так любите.


Як завжди ми взяли за зразок краще. Взяли кращі складові та почали. Сіли та спробували. Потім ще, ще та ще. Дивилися один на одного, відкушували шматочок та мовчали. Доки не зрозуміли, що так ніц не вийде. Відкинули все, що знали про те та занурилися у історію. Не знаємо, чи залишилися у світовій мережі найвіддаленіші сервери, куди б ми не зазирнули. Аж допоки все зайве не розпорошилося, поки не стала очевидною природня суть створення цієї страви. Ми зрозуміли, що ми хочемо отримати, але не знали як. Кілька місяців пішло на те, щоб винайти це. А головний винахід тих днів — це рецепт кожної нашої страви: знання, досвід, натхнення і магія. Ми не можемо розкрити вам секретну складову магії, але вона полягає не у тому, щоб приголомшити, а що кожен захоче скуштувати страву знову і знову.


Згідно такого рецептуру ми переглянули наше меню та захотіли, щоб ви дали йому вашу оцінку. Та без зусиль вибороли перше місце у номінаціях «Кращий паб, 2017» та «Кращий ресторан, 2018» за результатами конкурсу «Народний бренд» видання 20 Хвилин. Ми зворушені та розчулені, вдячні кожному з вас за це.

Кращий паб та кращий ресторан.

На сьогодні ми радо пригощаємо вас з дванадцятої дня до ночі. На обід запропонуємо перші страви: настояний український борщ з бужениною, лісову зупу з грибами, кремову зупу чи делікатний курячий бульйон з тефтельками.


На друге — гарячий та холодний підобід, паста, класичні та авторські салати. Як то звична карбонара й паста з лососем, класичний американський салат та цезар чи унікальний хані віллидж. Смаки всіх страв було перевинайдено й вдосконалено задля нових емоцій та вражень наших гостей.

Другі страви та салати.

Було б дивно, якщо у пабі вовка ми не приділили б особливої уваги стравам з м’яса. Стейки з телятини та поросяти ми готуємо на справжньому американському грилі. Чи любите ви гостре та яскраве, чи віддаєте перевагу чистому смаку — ми маємо то для вас.
Й знаєте, ми не звикли хитрувати з друзями. Ми хочемо, щоб ви завжди знали на що очікувати. Тому завжди зазначаємо ціну за страву, а не за умовну її кількість. Всюди, де то можливо. Ви точно знаєте скільки коштує ваш добрячий шматок запашного та смаковитого м’яса коли робите замовлення. Ми не можемо дозволити собі  вас образити неприємним досвідом при отриманні чеку. А ще намагаємося робити порції більшими, ніж пропонують деінде

Телятина на ребрі, приготована на грилі.

Діточкам та ласунам вже добре знайомий штрудель. Віднедавна й англійський моркв’яний торт. Ми не знаємо жодної людини, яку б він залишив байдужим.

Трудель та моркв’яний торт.

Звісно, невід’ємною складовою пабу є напої. Міцні напої, класичні та авторські коктейлі. Пиво, ретельно підібрані сорти пива. Й те, що можна спробувати тільки у нас — темне нефільтроване непастеризоване пиво Black Wolf, створене броварнею Edelbier виключно для пабу Вульф.

Пиво Black Wolf.

Навіть, якщо ви не голодні, або просто любите картопляні чіпси до пива — ми готуємо їх власноруч. Беремо і готуємо особисто для вас. Кожну окрему порцію.


На цей рік ми маємо багато приємних планів, здійснити їх неможливо без вас. Ви — частина нас, наша історія, що твориться спільно. Дякуємо вам, друзі, та ласкаво просимо.

Повне меню. Наш інстаграм та фейсбук.

Комментарии